Lliurament 4t treball





- Títol: "Apreciació"

-Motiu(s) y fons: Aquesta fotografía ens revela a molts turistes fent centes de fotos a una obra que es trova al museu del Louvre a París. Podem observar com tots en compte d'apreciar l'obra que tenen davant, el que fan és només fer fotos. Ademés de que a soles li presten atenció a l'obra que estan mirant. ja que el Fons està desenfocat per la falta de gent admirant el rest del museu.

-Encuadrament: L'encuadre és horizontal per tal que cride l'atenció la cantiotat de gent que hi ha fent fotos.

-Composició: A la composició trobem el cordó que separa a la gent de lóbra, el que fa que estiren els braços, la cantitat de persones que hi parèixen i un cuadre al Fons desenfocat.

-Angle i pla: L'angle està fet de de el cantó per tal de que apareguen de les persones a soles el tronc, els braços i les cameres.

-Profunditat de camp de lum i color: A soles apareguen enfocts el grup de persones que es trova davant de la aclamada obra amb el fons desenfocat. La lum és la del propi museu. Per últim, la fotografía està feta a color.

-Anàlisi connotatiu: El fotògraf ha fet la fotografía amb l'intenció de que vegem com ens comportem les persones  des de que val més mostrar proves de que hem estat a un lloc que el fet de gaudir de un moment que probablement no torne. És a dir, moltes vegades ens oblidem de viure el moment, potser sempre estem fent fotos per què necessitem guardar els moments, però no sempre és necessari. La societat ens ha ensenyat a capturar-ho tot i no disfrutar de la nostra vida, únicament perque és el que tots fan. Pense que l'autor ens vol transmetre llàstima, ademés de opine que fa la foto amb l'intenció de que ens donem compte de com estem enganxats a les tecnologíes, fent que recapacitem.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Lliurament 1er treball